DESPRE NOI

Cria Soft isi doreste sa devina partenerul tau de incredere. Oamenii nostrii, pe baza experientei lor, iti pot oferi suportul necesar pentru a elimina neplacerile aparute in procesul de vanzare si gestionare a afacerii tale. Suntem in permanenta la dispozitia ta cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu echipamente complementare (dar necesare) afacerii tale, cu consumabile avizate de autoritati si, nu in ultimul rand, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

Nu dorim sa fim doar un ajutor la nevoie, noi vrem sa contribuim la cresterea afacerii tale si sa fim “umarul” pe care , la nevoie, poti sa te sprijini!”

Si pentru ca ne dorim sa ai parte de cele mai optime eficiente solutii de management pentru afacerea ta iti punem la dispozitie un software complet orientat pe nevoile tale astfel incat sa ai control total asupra a ceea ce se intampla cu bunul mers al afacerii tale!

 

Gestionarea Relatiilor cu Partenerii (B2B)

Personalizati orice act cu text formatat si imagini pentru fiecare produs. Creati oferte pentru parteneri direct din program. Actele se pot trimite din program pe email, cu atasare PDF. Ofera un sistem pentru gestionarea actiunilor de marketing cu fiecare partener in parte, astfel veti sti exact ce, cui si cand ati trimis diverse oferte, emailuri, campanii publicitare. Crearea de conturi partener pe internet, cu posibilitatea de logare si consultare.

Managementul Aprovizionarii si Desfacerii

Modulul asigura rezolvarea eficienta a comenzilor de la clienti prin rezervarea produselor de pe stoc, dintr-o comanda deja emisa catre furnizor (marfa pe drum) sau dintr-o comanda interna. Se va cunoaste intotdeauna starea comenzii clientului, se vor putea genera automat comenzi catre furnizori sau catre productie pe baza necesarului calculat. Nu veti mai avea cazuri in care produsele clientului nu ajung la timp, sau comanda facuta catre furnizor sau fabrica este prea mica sau prea mare. In acelasi timp veti putea superviza cu usurinta tot fluxul de produse si comenzi.

Modul Magazin – Point Of Sales (POS)

Modul nativ integrat in PlatphormaSQL, are o interfata moderna de tip Windows 8.Sistemul de vanzare este cel cu scanare code bar. In mod normal se scaneaza produsele unul cate unul cu posibilitatea de a se introduce si cantitatea (numai atunci cand operatorul doreste acest lucru). De asemenea sistemul poate fi configurat sa citeasca cantitatea direct din code bar ( EAN 13 sau EAN 128 ), in cazul existentei cantarelor cu etichetare. Este compatibil cu majoritatea caselor de marcat si a imprimantelor fiscale.

Magazin Online – cu un click urcati afacerea pe net

Magazinul Online se administreaza din programul Platphorma SQL, are o interfata intuitiva si usor de folosit in care puteti adauga, modifica sau sterge clase si subclase, proprietati si filtre pentru produse, si puteti defini tipuri de preturi. In pagina produsului se pot atasa descrieri, poze, diagrame, documente si clipuri youtube. Se pot adauga promotii cu sau fara data de expirare si produse cadou atasate de alte produse. Preturile si stocurile se actualizeaza din gestiune, iar comenzile ajung direct in program de unde pot fi transformate in facturi sau avize.

Doar in momentul in care esti informat poti face alegeri inteligente pentru afacerea ta, asa ca nu ezita sa ne contactezi!