Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Odata ce accesezi site-ul ANAF, vei fi intampinat un mesaj de reamintire destinat firmelor care vand si presteaza bunuri si servicii catre populatie. Acest mesaj obliga la implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic in locul celor cu rola. „Tu ti-ai schimbat casa de marcat? Noile aparate de marcat cu jurnal electronic sunt obligatorii pentru toti operatorii economici prevazuti de lege”. Acest mesah te directioneaza catre site-ul Ministerului Finantelor, care are o rubrica dedicata noilor case de marcat.

Noile aparate de marcat pot fi achizitionate numai de la operatorii economici care au obtinut autorizatie de distributie a caselor de marcat de la Ministerul Finantelor Publice”. Aici gasiti lista operatorilor economici distribuitori de aparate de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, autorizati in sedinta Comisie de autorizare a distribuitorilor pentru aparate de marcat electronice fiscale avizate tehnic. Cria Soft se afla pe aceasta lista si va sta la dispozitie cu aparatura performanta DATECS, de ultima generatie.

Cria Soft se ocupa cu vanzarea si fiscalizarea caselor de marcat cu jurnal electronic, imprimante fiscale si accesorii specifice. Este distribuitor autorizat Datecs, care furnizeaza case de marcat de inalta calitate, la un pret accesibil oricui. Toate modelele de case de marcat comercializate sunt dotate cu jurnal electronic, ceea ce inseamna ca, odata cu raportul Z, se tipareste automat si copia bonurilor, usurand munca depusa de catre angajatii tai.

Astfel, fie ca detii un restaurant, o farmacie, un supermarket, un salon de infrumusetare sau un centru comercial, Cria Soft te ajuta sa iti gasesti casa de marcat, corespunzatoare tipului de afacere pe care il detii. Casele de marcat cu jurnal electronic Cria Soft sunt case de marcat Datecs, profesionale, calitative si accesibile, cu o varietate de facilitati si imbunatatiri, cu conexiune Bluetooth pentru toate device-urile electronice. Aceste avantaje iti usureaza munca si iti eficientizeaza afacerea, casele de marcat Datecs fiind dotate cu jurnal electronic.

Cria Soft iti ofera consultanta in alegerea modelului de casa de marcat cu jurnal electronic potrivit afacerii tale, prin consiliere permanenta, adaptata tipului de afacere pe care il detii. Asigura suportul necesar pentru eliminarea inconvenientelor aparute in procesul de vanzare si gestionare, fiind la dispozitia ta cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu consumabile avizate de autoritati si cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

Portofoliul Cria Soft este bogat, pregatit sa atinga cerintele si nevoile tale si ale afacerii tale. Casele de marcat Datecs au certificate CE, sunt avantajoase la pret si corespund celor mai inalte standarde de calitate. Cria Soft este ajutorul tau Nr. 1 in cresterea afacerii tale, reprezentand ,,umarul” pe care te poti baza in orice moment. Cria Soft nu este doar un ajutor la nevoie pentru casele tale de marcat, ci contribuie la dezvoltarea afacerii tale de succes.