Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Masini de numarat bani

No post found

De ce sa folosesti o masina de numarat bani?

O masina de numarat bani poate numara usor bancnotele si mult mai repede decat orice operator uman. Este complet capabila sa gestioneze o suma mare de bani si dureaza doar cateva secunde pentru ca acesta sa fie numarata.

Aparatul de numarare a banilor este capabil sa numere la o viteza mult mai mare decat ar fi capabil un om. Aceasta masina poate numara un pachet intreg in cateva secunde, oferind rezultate precise si o economie majora de timp pentru utilizator.

Aceste aparate de numarare a banilor sunt foarte usor de utilizat si sunt prevazute cu pornire si oprire automata. Masina va porni automat odata ce bancnotele sunt introduse si se va opri la finalizarea numerotarii banilor.

Masinile de numarat bani vor oferi rezultate precise. Orice om poate face o eroare in timp ce numara bani manual, dar acest aparat va face foarte rar astfel de greseli. Functioneaza eficient in separarea bancnotelor chiar si in cazul celor mai vechi, afacetate de trecerea timpului.

Aceste masini sunt extrem de exacte, iar sansa de a face o greseala este aproape imposibila. Aparatele de numarat bani separa bancnotele si se concentreaza pe fiecare individual. Chiar daca doua bancnote dintr-un pachet sunt lipite una de cealalta, masinile de numarat bani reusesc sa le separe si dau un rezultat extrem de precis.

Masina de numarat bani detecteaza bancnotele contrafacute

Masina de numarat bani a devenit o parte integranta a multor magazine de retail, institutii financiare, restaurante, hoteluri si multe altele. Acest aparat are capacitatea de a detecta bancnotele contrafacute, precum si pe cele deteriorate sau iesite din uz.

Masinile sunt capabile sa detecteze numerarul fals te vor informa in cazul in care exista bancnote contrafacute, deteriorate sau inutilizabile care sunt introduse in procesul de numarare. Acesta este unul dintre cele mai valoroase avantaje ale utilizarii unei astfel de masini, deoarece iti poate salva afacerea de pierderi majore.

Orice bancnote false vor avea un impact negativ atat asupra reputatiei afacerii tale, cat si asupra economiei.

Autentificarea bancnotelor se face prin verificarea urmatoarelor elemente de siguranta: UV, IR, caracteristici magnetice, CIS, fir metalic, forma si dimensiuni.

Masinile de numarat bani pe care le punem la dipozitia clientilor nostri sunt de ultima generatie. Aceste aparate nu arata doar elegant, dar sunt si inteligente, venind cu o multime de caracteristici menite sa usureze si mai mult procesul de numarare al banilor, precum si activitatea utilizatorilor.

 

 

 

 

Masina de numarat bani – oferta Cria Soft

Atunci cand ai o afacere care tranzationeaza constant sume importante de bani, este foarte important sa detii toate mecanismele corespunzatoare pentru o gestionare eficienta a sumelor in cauza. In special lucrul cu banii in numerar necesita o atentie deosebita din partea personalului business-ului tau, iar un aparat de numarat bani reprezinta o solutie foarte utila pentru orice afacere. La Cria Soft poti sa gasesti masina de numarat bani ideala pentru nevoile tale.

Citeste mai mult

Iti oferim sisteme performante, de la producatori de top, care dispun de moduri si functii dintre cele mai complexe. Din oferta noastra fac parte atat modele clasice, simple, ideale pentru afacerile de dimensiuni mici, care nu tranzactioneaza sume mari sau valuta, dar si solutii de masini de numarat bani complexe. Pentru a putea alege modelul potrivit, este necesar sa cunosti foarte bine nevoile afacerii tale, dar si functiile de baza ale unui astfel de dispozitiv.

Ce particularitati are o masina de numarat bani

Dincolo de specificatiile tehnice, pe care ti le vom prezenta in detaliu atat in cele ce urmeaza, cat si in cazul particular al fiecarui produs din oferta noastra, este foarte important ca masina sa fie precisa si usor de utilizat. Iata care sunt caracterisiticle de baza ale unui model clasic din oferta noastra:

 • Viteza de numarare de pana la 1800 de bancnote / minut;
 • Senzori UV (ultraviolet), IR (infrarosu) si MG, pentru autentificarea bancnotelor;
 • Prestabilirea numarului de bancnote numarate;
 • Mod manual si mod automat de numarare;
 • Functii de detectare a bancnotelor lipite, inlantuite sau duble;
 • Verificarea dimensiunilor bancnotelor;
 • Verificarea bancnotelor romanesti (RON);
 • Afisaj electronic clar.

Cu ajutorul acestor functii de baza, vei putea sa numeri in siguranta bancnotele in lei pe care le incasezi sau pe care vrei sa le platesti. Cea mai eficienta masina de numarat bani iti garanteaza precizia si certitudinea ca nu poate aparea nicio eroare.

Tot la Cria Soft ai acces si la modele foarte avansate de masini de numarat bani, concepute special pentru afacerile care gestioneaza inclusiv valuta. Acestea dispun de functii suplimentare fata de cele pe care ti le-am prezentat anterior si care le diferentiaza de modelele de baza, astfel:

 • Pana la 12 valute numarabile, printre care RON, EUR, USD, CZK, PLN si GBP;
 • Viteza reglabila, pornind de la 800 de bancnote pe minut;
 • Verificator TH incorporat;
 • Display digital vizibil si pentru client;
 • Conectivitate prin USB;
 • Bancnotele pot fi numarate cantitativ si valoric;
 • Oprire si pornire automate.

O masina de numarat bani performanta este usor de intretinut si de integrat in cadrul biroului afacerii tale. Dimensiunile si greutatea celor mai bune modele le transforma in echipamente usor de transportat si de depozitat. De asemenea, display-ul digital permite o vizibilitate buna atat pentru operator, cat si pentru client.

Masina de numarat bani pe care o poti achizitiona chiar acum de la Cria Soft, bucurandu-te de calitatea si de seriozitatea oferite de cei mai buni producatori din domeniu, iti ofera o multime de avantaje:

Precizie in gestionarea unei cantitati mari de bancnote. In conditiile in care bancnotele sunt gestionate de catre oameni, exista riscul foarte mare al aparitiei erorilor de numarare;

Timp rapid de actiune. Alege ca precizia sa fie completata si de un timp de numarare extrem de scurt;

Siguranta. Cu ajutorul senzorilor, masinile de numarat bani din oferta noastra pot detecta imediat bancnotele false sau neconforme.