Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Case de marcat cu Jurnal Electronic. Modele noi conectate la ANAF.

De ce sa alegi case de marcat Datecs

Lista motivelor pentru care este de preferat sa alegi sa achizitionezi case de marcat Datecs incepe cu experienta pe piata.

Au ales sa achizitioneze case de marcat Datecs nume mari din toate ramurile afacerilor existente pe piata, de la magazine pana la restaurante, farmacii, sali de fitness, supermarketuri, centre comerciale, saloane de infrumusetare sau chiar cluburi de noapte.

Stim ca iti doresti de la o casa de marcat sa fie de calitate, pentru a nu avea erori de functionare si pentru a nu fi nevoie sa o schimbi la scurt timp dupa achizitionare. Tocmai de aceea, am facut din calitate un scop si produsele livrate sunt la cele mai inalte standarde. Investitia ta va fi una trainica.

Afacerea ta va putea functiona in deplina legalitate, fara niciun fel de problema, pentru ca vei fi sigur de buna functionare a casei de marcat, indiferent de tipul acesteia. Toate modelele de case de marcat Datecs respecta prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 29/1999, Art.17 lit f.) din Normele de aplicare.

Mai mult decat atat, toate modelele de case de marcat sunt noi, moderne, atat in varianta desktop, cat si in varianta portabila.

Increderea clientilor in afacerea ta este sporita atunci cand tranzactiile se produc rapid si nu exista timpi morti. Alegand case de marcat Datecs, alegi o experienta placuta atat pentru angajati, cat si pentru clienti.

Nu in ultimul rand, oferim, pe langa toate aceste avantaje, case de marcat ieftine, astfel incat sa incurajam folosirea unor echipamente de calitate, in cat mai multe ramuri ale economiei.

Asadar, daca iti doresti case de marcat ieftine, moderne, calitative, in conformitate cu normele in vigoare si cu experienta pe piata, este cazul sa alegi case de marcat Datecs!

Pentru ca o afacere care intreprinde activitati comerciale sa poata functiona in deplina legalitate, cu echipamente conforme prevederilor legale, fara neplaceri aparute in procesul de vanzare si gestionare monetara, trebuie sa detina casa de marcat.

Conform ANAF, dotarea cu aparate de marcat cu jurnal electronic este obligatorie. Prin OUG nr.28/1999 operatorii economici au obligatia de a utiliza casa de marcat electronica fiscala. Asta inseamna ca, atat societatile comerciale, cat si ceilalti comercianti, PFA, persoane fizice independente, intreprinderi individuale si familiale au obligatia de a folosi aparate de marcat.

Asadar, daca oferi servicii comerciale trebuie sa detii o casa de marcat, sa emiti bonuri fiscale si sa le predai clientilor.

Ce obtii daca iti dotezi magazinul cu cele mai bune case de marcat

O afacere are sanse sa fie profitabila doar daca inregistreaza venituri, iar nivelul veniturilor depinde foarte mult de atitudinea pe care business-ul o abordeaza fata de clientii sai. Daca ai o afacere, trebuie sa stii ca este necesar sa folosesti case de marcat Datecs de cea mai buna calitate, pentru a-i convinge pe cei care aleg sa cumpere de la tine ca faci totul asa cum trebuie. Mai mult decat atat, exista si alte motive foarte importante pentru care este necesar sa folosesti echipamente de cea mai buna calitate. Iata cu ce beneficii te alegi daca apelezi la aparatura moderna pentru magazinul tau!

Citeste mai mult

Respecti legea – aspect esential pentru orice business care vrea sa reziste in timp, incadrarea in normele legale pentru entitatile care comercializeaza produse nu se poate face decat cu ajutorul unei case de marcat. Explicatia este una simpla si consta in faptul ca fiecare suma incasata trebuie inregistrata si declarata. In cazul magazinelor, acest lucru se realizeaza prin intermediul bonului fiscal. Bonul fiscal reprezinta un document pe care casa de marcat il genereaza pe parcursul procesului de vanzare si il elibereaza la finalul acestuia. Pe bon sunt mentionate toate informatiile necesare, din punct de vedere fiscal, despre produsele vandute.

Tot prin intermediul casei de marcat se aplica si cota de TVA la nivelul pretului total al produselor. Daca folosesti case de marcat Datecs de cea mai buna calitate, precum cele din oferta Cria Soft, vanzarea se va desfasura rapid si fara erori. Produsele sunt marcate imediat, prin intermediul functiilor precum cele de programare a tastelor. Acest aspect este foarte important, deoarece iti permite sa respecti legea, dar si sa oferi clientilor un proces de vanzare rapid.

Ai acces la informatii importante – daca iti dotezi magazinul cu o casa de marcat  moderna si o echipezi si cu o solutie software de calitate, vei obtine si un instrument de management foarte eficient. Cu ajutorul celor mai bune solutii software pentru magazin sau restaurant, poti afla usor informatii despre activitatea angajatilor, poti genera documente contabile si ai posibilitatea sa realizezi cu usurinta si inventarul. Cele mai bune solutii software pentru casele de marcat faciliteaza si procesul de vanzare cu POS, devenit tot mai popular in ultimii ani. Pe site-ul TehnicaFiscala.ro poti descoperi solutii software excelente pentru case de marcat Datecs si pentru precizie si rapiditate in procesul de vanzare.

Cresti in ochii clientilor – folosirea unei aparaturi moderne si de calitate este foarte importanta si dintr-o perspectiva de marketing. Clientii unui magazin sunt cu atat mai atrasi de produsele vandute, daca acestea sunt insotite si de servicii si tehnici de vanzare moderne. Imaginea unei afaceri este cu mult imbunatatita atunci cand aceasta poate sa ofere clientilor sai un proces de vanzare sigur, rapid si in conformitate cu normele legale. Daca iti dotezi magazinul cu aparatura fiscala de calitate, nu doar ca le oferi clientilor tai bon fiscal si ii asiguri ca iti desfasori afacerea in mod corect, dar le faci viata mai usoara si prin prisma faptului ca nu trebuie sa astepte la cozi. Modul in care pot fi programate cele mai bune case de marcat din oferta noastra faciliteaza vanzarea rapida.

Asadar, daca detii un magazin sau vrei sa deschizi o afacere in domeniul comertului, cu siguranta vei avea nevoie de cea mai moderna aparatura. Aceasta te va asigura ca ramai in legalitate si iti va facilita accesul la informatii, dar si obtinerea unei relatii de calitate cu clientii tai.