Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Ce inseamna, scurt si la obiect, casa de marcat Datecs Bluecash 50?

Ei bine, aceasta marcheaza un punct revolutionar aferent brandului Datecs privind experienta utilizatorului – pentru inceput. Mai exact, este prima casa de marcat cu POS integrat dezvoltata si comercializata de producator.

Astfel, poti intr-un final sa apelezi la cel mai bun si mai cunoscut producator de case de marcat pentru a beneficia de singurul produs de care afacerea ta va avea nevoie din punct de vedere al aparaturii fiscale. Da – ai citit bine!

Pe langa casa de marcat Datecs Bluecash 50 nu mai ai nevoie de niciun echipament aditional – poti uita de tabletele cu software dedicate, imprimantele fiscale sau alta aparatura greoaie. Daca nu ne crezi, iata cateva dintre beneficiile principale pe care ti le poate oferi aceasta casa de marcat!

Care sunt caracteristicile principale ale Datecs Bluecash 50?

Se poate spune ca toate caracteristicile acestei case de marcat sunt principale datorita modului in care revolutioneaza experienta utilizatorului. Desi numarul maxim de articole este relativ limitat (3000), astfel echipamentul fiind nepotrivit pentru unitatile comerciale mari, orice angajat din domeniul HoReCa va multumi managerului sau pentru achizitia modelului Datecs Bluecash 50.

Iata aspectele cheie care te pot convinge sa iei o astfel de decizie pentru echipa ta:

  • Doua camere foto – una frontala, precum si una localizata langa cititorul de coduri de bare. Cea din urma are rolul de a facilita scanarea codurilor QR de catre utilizator, printre altele;
  • Posibiltatea de a printa documente nefiscale – imprimanta integrata poate fi folosita pentru a imprima facturi prescurtate, proforme, precum si multe alte documente de tip nefiscal;
  • Datecs Bluecash 50 este echipata cu Android 10 – mai mult, aparatul este compatibil cu cartele SIM pentru date si voce, facand utilizarea sa incredibil de simpla, mai ales in lipsa unei conexiuni wireless stabile;
  • Scanner 2D tip Zebra – la momentul actual, acest tip de scanner nu ar trebui sa lipseasca de la nivelul unui aparat de natura fiscala;
  • Solutie de plata bancara integrata – precum si slot dedicat pentru plata cu cardul bancar (altul decat Contactless); solutia integrata este EFT POS;
  • Prezenta mai multor aplicatii – datorita sistemului de operare, casa de marcat Datecs Bluecash 50 este compatibila cu o multitudine de aplicatii disponibile pentru echipamentele fiscale;
  • Nu in ultimul rand, casa de marcat respecta reglemantarile OUG28/1999 si poate fi conectata fara nicio problema la serverele ANAF.

Pentru mai multe informatii, cum ar fi specificatiile tehnice ale acestei case de marcat, nu ezita sa arunci o privire si la pagina de produs Datecs Bluecash 50 din cadrul magazinului nostru online – aceasta pagina te poate ajuta si sa ne contactezi rapid, pentru a garanta faptul ca un model de casa de marcat Datecs Bluecash 50 poate fi gasit si pentru afacerea ta!

De ce sa alegi casa de marcat Datecs Bluecash 50?

In primul rand, dupa cum probabil stii, Datecs se afla printre cei mai cunoscuti/renumiti producatori de aparatura si software de natura fiscala la nivel mondial. Mai exact, Datecs este cel mai mare producator european de echipamente fiscale si este totodata prezent activ in toate tarile lumii care au o legislatie fiscala.

Astfel, lansarea unui nou produs Datecs nu trebuie trecuta cu vederea!

Un al doilea avantaj semnificativ ar fi dimensiunile si greutatea casei de marcat (pe langa nenumaratele functionalitati). Practic, Datecs Bluecash 50 este un smartphone cu ceva mai multa grosime, dar care tot poate fi depozitat in siguranta intr-un buzunar mai larg, printre altele.

Nu in ultimul rand, poti uita de aparatura mare si greoaie care facilita plata cu cardul pana acum. Aceasta casa de marcat poate fi prezenta oriunde, oricand si nu este conditionata de vreun aspect anume.

Casa de marcat Datecs Bluecash 50 este tehnica fiscala pura – vanzare, achizitie, plata si eliberare bon, toate adunate intr-un echipament cu design modern, potrivit pentru cele mai multe tipuri de afaceri!

Penru mai multe detalii, informatii, precum si pareri avizate privind domeniul tehnicii fiscale, nu ezita sa contactezi expertii Cria Soft Solutions – suntem la un click distanta!