Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Dragi Parteneri,

Va informam ca va ramanem alaturi si raspundem solicitarilor dumneavoastra de service atat telefonic, cat si fizic, in masura in care restrictiile impuse de autoritatile Statului Roman permit deplasarile.

Va aducem aminte ca folosirea casei de marcat este obligatorie chiar si in situatia de urgenta, iar in lipsa utilizarii acesteia trebuie depusa lunar declaratia F4109.

Recomandam pornirea si mentinerea casei de marcat in priza pentru cateva ore, macar o singura data pe luna, pentru a permite mentinerea in parametri normali a acumulatorilor .

De asemenea, puteti emite un raport Z fara vanzari, intr-o singura zi din luna, care sa demonstreze lipsa de activitate, daca va fi necesar. Daca nu exista vanzari, casa de marcat nu emite rapoarte pe zero in perioada respectiva.

Biroul nostru ramane inchis pe durata Starii de Urgenta, conform recomandarilor autoritatilor, dar suntem activi si putem rezolva majoritatea solicitarilor cu programare telefonica prealabila la oricare dintre numerele de suport.

Cu respect si consideratie,

Echipa Cria Soft solutions

Tel: 0735 512 939 / 0735 226 660

E-mail: office@tehnicafiscala.ro