Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Oricat de moderna este casa ta de marcat sau sistemul POS, nu poti scapa de necesitatea unui cantar electronic sau unuia clasic. Acesta trebuie sa fie prezent in aproape orice unitate comerciala, dar mai ales in incinta depozitelor sau spatiilor de desfacere marfuri. Nu poti sti cu siguranta cat vinzi sau cat cumperi fara ajutorul unui cantar.

Totusi, intrebarea este daca ar trebui sa alegi un cantar modern, electronic, sau sa te bazezi pe echipamentele traditionale (care sunt inca prezente in unele unitati). Astfel, in cele ce urmeaza, TehnicaFiscala.ro iti prezinta cateva dintre beneficiile unui model electronic.

Care este principalul beneficiu al acestor cantare electronice?

Precizia este de departe cel mai important aspect al unui cantar electronic. Cantarele mecanice (tip platforma, de exemplu), sunt intr-adevar de incredere, dar nu atunci cand ai de-a face cu materiale sau produse in cantitati mici ori foarte scumpe (unde o simpla eroare te-ar putea costa cateva sute de lei). 

Totodata, aceste cantare electronice moderne sunt mai ieftine decat cele traditionale, dar si mai usoare. Exista astfel un anumit nivel de portabilitate si usurinta in folosire. Pur si simplu pozitionezi produsul pe cantar.

Care sunt avantajele utilizarii unui cantar electronic comercial?

Utilizarea unui cantar electronic este insotita de urmatoarele aspecte, acestea fiind benefice pentru orice tip de afacere care prezinta necesitatea cantaririi de materiale, produse, obiecte si asa mai departe:

  • Un cantar electronic comercial are o capacitate mai mare. Acesta poate gestiona greutati mai mari cu aceeasi precizie cu care poate gestiona cantitati mici. Totusi, nu uita ca exista o limita minima de la care un astfel de cantar nu va mai cantari nimic – atunci trebuie sa te bazezi pe un cantar digital pentru ingrediente;
  • Un cantar electronic poate fi folosit pentru a cantari o gama variata de obiecte, produse si materiale. Cantarele traditionale (cele cu greutati, de exemplu) erau cu precadere folosite in piete, pe cand cele cu platforma in depozite;
  • Un astfel de cantar nu este expus daunelor cauzate de utilizare indelungata. Este bine cunoscut faptul ca precizia modelelor traditionale scade de la an la an, din cauza utilizarii zilnice a echipamentului;
  • Un cantar modern rezista mai bine factorilor externi si care pot fi prezenti intr-o unitate comerciala. 

Acestea ar fi cateva dintre avantajele utilizarii unui astfel de cantar – in niciun caz singurele. De exemplu, oferta magazinului nostru include cantare electronice cu functie de etichetare si chiar cantare echipate cu ecran tactil, pentru o utilizare mai usoara. Astfel, munca ta sau a casierilor tai devine mult mai usoara.

Cum garantezi buna functionare a unui cantar comercial?

Se poate spune ca, spre deosebire de un model traditional, unul electronic nu este deloc mofturos si poate functiona aproape in orice conditii. Totusi, pentru precizie impecabila, trebuie sa fii mereu atent ca echipamentul sa fie pozitionat pe o suprafata perfect dreapta. 

Devierile pot duce la erori in timpul cantaririi, mai ales in cazul produselor si obiectelor cu greutati mari. In cazul greutatilor mici, devierile de la nivelul suprafetei pot face ca anumite produse sa nu fie inregistrate de cantar.

Ai nevoie de cantare pentru magazin? Descopera oferta noastra!

Daca citesti acest articol, esti la 1-2 clickuri distanta de a descoperi oferta de cantare electronice a magazinului online TehnicaFiscala.ro. In momentul de fata, dispunem de o gama variata de produse – cantar electronic simplu, tip balanta, cantar simplu fara brat, cantare cu posibilitate de conectare la PC, cantar cu brat si cantare cu functie de etichetare.

Dar un cantar electronic este doar inceputul! 

Magazinul nostru este echipat cu o selectie cuprinzatoare de produse, echipamente si consumabile necesare oricarui tip de unitate comerciala – tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire la meniul cu produse de mai sus!