Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Sistem POS All in One Colormetrics P1000

Pret redus: 3.100 LEI (TVA INCLUS)

 

Fiind un sistem complet POS de tip all-in-one pentru afaceri cu un buget mic, acesta îndeplinește cu ușurință standarde de înaltă calitate și de performanță, fiind ideal pentru o gamă foarte largă de aplicații din industria de Retail și HoReCa.

Toate intrările și afișările P1000 sunt realizate pe ecranul tactil, cu o rezoluția de 1.024×768 pixeli. Dimensiunea ecranului de 15 inch asigură că tot conținutul afișat este ușor de recunoscut – datorită celor 300 de nivele de luminozitate, chiar și în condiții de iluminare nefavorabile. Atunci când vine vorba de tehnologie touch, alegeți între două opțiuni: o suprafață rezistivă care răspunde presiunii de navigare a degetelor (chiar și cu mănuși) sau un stilou; sau o suprafață capacitivă de sticlă, așa cum sunt ecranele de smartphone sau tabletă. Ambele variante oferă utilizatorilor o utilizare convenabilă și precisă.

În inima modelului P1000, se află un procesor Intel Celeron J1900 Quad-Core cu 2 GHz care rezolvă toate provocările, iar cei 4 GB de memorie RAM (extensibilă până la 8 GB) și un hard disk SSD de 64 GB oferă mai mult decât suficientă putere de calcul și spațiu de stocare, astfel încât aplicațiile complexe să funcționeze fără probleme. Opțional, este disponibil un hard disk HDD. În ciuda performanței sale, sistemul POS nu necesită ventilație mecanică, ceea ce înseamnă o uzură redusă și fără zgomot.

Pentru a conecta sistemul POS la diverse periferice, P1000 dispune de numeroase interfețe, inclusiv 2 sloturi serial / COM, 4 USB 2.0 și 1 USB 3.0. Există, de asemenea, un port Gigabit LAN pentru o transmisie rapidă de date Ethernet și o conexiune VGA pentru ecrane suplimentare. O conexiune de 24V pentru sertarul de bani la alegere este, desigur, de asemenea disponibilă. În plus, modelul P1000 este echipat cu un suport VESA 100, ceea ce îl face potrivit și pentru montarea pe perete – ideal pentru birouri de vânzări minimaliste sau POS cu spațiu limitat.

Pret redus: 3.100 LEI (TVA INCLUS)