Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Cria Soft – aparatura fiscala de ultima generatie

Tranzactiile financiare pe care le face o afacere trebuie sa fie inregistrate si documentate. Acest lucru se intampla pentru ca lucrurile sa se desfasoare in conformitate cu prevederile legale. Daca vrei ca misiunea ta de a gestiona business-ul sa fie mai usoara, este necesar sa apelezi la cea mai buna aparatura fiscala. Cu ajutorul mijloacelor tehnologice de ultima generatie, poti scapa de orice fel de dificultate in procesul de vanzare.

Citeste mai mult

Pe langa nevoia de a avea totul bine documentat in asa fel incat sa respecti legea, ai nevoie de tehnologii de calitate si pentru ca procesul de vanzare sa fie unul usor de desfasurat si clar pentru clientii tai. Iata tot ce trebuie sa stii despre ce pot sa faca aparatele moderne si cum poti implementa tehnicile de vanzare de ultima ora in cadrul afacerii tale!

Ce poti face cu cele mai moderne aparate fiscale

Prin intermediul tehnicilor moderne, procesul de vanzare este transformat intr-unul usor si intuitiv. Avantajele pe care le ofera aparatura fiscala de calitate sunt dedicate atat comerciantilor online, cat si business-urilor cu activitate in offline.

Daca vrei sa vinzi produse in mod legal, o casa de marcat moderna si bine dotata este un element indispensabil. Cu ajutorul unui astfel de echipament, poti sa introduci elementele din stoc pe bonul fiscal, cu usurinta. De asemenea, poti face asta cu lejeritate gratie functiilor de vanzare directa a articolelor. Altfel spus, vanzatorul de la casa nu trebuie sa mai introduca manual codurile produselor. El poate apela la functia de taste programabile, iar alimentele sau celelalte bunuri cumparate de client vor fi imediat introduse in sistem si pe bonul fiscal, obligatoriu a fi eliberat. Acest lucru faciliteaza si accelereaza procesul de vanzare.

Pentru a beneficia de aparatura fiscala si mai eficienta, iti poti dota casa de marcat cu un soft special dezvoltat pentru un anumit tip de tranzactii. Aceste softuri au rolul de a completa functiile standard ale caselor de marcat, oferind si optiuni de integrare a scannerelor pentru codurile de bara sau monitoare touchscreen. Totodata, softurile propun si un modul de gestiune back-office, cu ajutorul caruia pot fi obtinute inclusiv documente de ordin contabil. Inventarierea produselor si verificarea numeralului sunt alte detalii facilitate cu ajutorul acestui modul.

Nu doar casele de marcat reprezinta un exemplu de aparatura fiscala moderna. Poti alege sa iti dotezi afacerea si cu imprimante fiscale, cantare si sisteme POS de ultima ora. Toate aceste aparate vor facilita procesul de vanzare si de inregistrare a tranzactiilor. Echipamentele pe care le folosesti trebuie sa fie, in primul rand, conforme cu standardele legale. Totodata, este nevoie de aparatura eficienta pentru ca procesul de vanzare sa fie unul rapid si lipsit de complicatii atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator.

Alege aparatura moderna si calitativa

Daca ai luat decizia de a-ti moderniza afacerea sau vrei sa iti deschizi un business nou, apeleaza la oferta Cria Soft! Ai acces la aparatura fiscala de cea mai buna calitate si la solutii software excelente pentru a fructifica la maximum potentialul echipamentelor in care alegi sa investesti. Totodata, pe TehnicaFiscala.ro poti accesa servicii extrem de utile, in cazul in care decizi sa iti dotezi magazinul cu aparatura noua. Poti beneficia de fiscalizarea casei de marcat in Bucuresti si Ilfov, de conectare ANAF pentru case de marcat, dar si de cele mai complexe servicii de montare si programare a aparaturii si instruire a angajatilor.