Extragere memorie fiscala

Atentie

Extragerea memoriei fiscale si a jurnalului electronic din aparatul fiscal se efectueaza numai de catre un tehnician de service autorizat pentru aparatul respectiv.

Acte necesare pentru predarea memoriei fiscale

Nota! Casa de marcat trebuie sa fie functionala, sa aiba o rola de hartie si cablu de alimentare.

Atentie! 

Memoria fiscala si jurnalul electronic se predau utilizatorului casei de marcat in plic sigilat si se pastreaza de catre acesta timp de 5 ani.

Firma autorizata de service emite procesul verbal de extragere a memoriei fiscale, care trebuie declarat ANAF in termen de 5 zile prin intermediul formularului F4105.

Apeleaza la noi pentru extragerea memoriei fiscale!

Cost serviciu: 200 lei

Contacteaza-ne acum pentru a asigura un contract service casa de marcat pentru afacerea ta!

Administrezi mai mult decat un magazin si esti responsabil de un numar mai mare de case de marcat? Daca raspunsul este da, atunci ai cu siguranta nevoie de un service case de marcat. De fapt, acest tip de serviciu ar putea fi folosit de oricine nu doreste sa se confrunte direct cu problemele pe care le pot avea aceste aparate fiscale. 

Desigur, atunci cand ai nevoie de asemenea servicii pe termen lung, este recomandat sa apelezi la un contract service casa de marcat. 

O casa de marcat se poate defecta oricand. Dat fiind faptul ca aparatele fiscale de acest tip contin informatii vitale nu numai pentru tine si pentru afacerea ta, este de la sine inteles de ce acestea trebuie reparate corespunzator.

In acest sens, un service autorizat iti poate fi de mare ajutor. Oferta noastra include asistenta tehnica telefonica, manopera service si conectare ANAF prin conexiune de tip LAN. Serviciile nu includ deplasari lunare la fata locului.

Un contract service casa de marcat complet include cele mentionate mai sus plus suport IT de tip remote prin intermediul unei aplicatii.

Asadar, pentru orice tip de problema sau chiar si pentru achizitionarea de noi role pentru casa ta de marcat, te poti baza atat pe serviciile de calitate ale echipei noastre, cat si pe magazinul online oferit de Cria Soft.

Asigura buna functionare a afacerii tale cu produse si servicii fiscale profesionale si realizate in conformitate cu legile in vigoare!

Ai nevoie de asistenta?

Solicită acum o ofertă personalizată!