Role pentru case de marcat

Role 57mm/18m 1.7 LEI

Role 80 mm/60m 

Role etichete termice 58mm/40mm/700 buc 30 lei

Role etichete termice 56mm/25mm/1000 buc 35 lei

Livram la comandă, orice fel de role de hartie termica si de etichete .

Produse compatibile

Livrare gratuita pentru:

– clienții cu contract de service

– comanda minima de 120 ron

*Pentru comenzile mai mici de 120 ron se va percepe un cost suplimentar pentru transport de 15 ron

Ai nevoie de asistenta?

Solicită acum o ofertă personalizată!

Descopera oferta de role casa de marcat Cria Soft!

Atunci cand ramai fara role pentru casa de marcat, efectiv nu mai poti vinde produse. Pe scurt, ziua de munca se opreste acolo, iar magazinul se inchide pana faci rost de role case de marcat. Dupa cum bine stii, este ilegal sa vinzi produse fara a elibera bon de casa, mai ales fara cel care ajunge la clientii tai.

Drept urmare, majoritatea antreprenorilor si administratorilor de firme se asigura ca au la dispozitie intotdeauna un stoc generos de role casa de marcat. Daca nu ai un astfel de stoc momentan, Cria Soft te poate ajuta atat cu role normale, cat si cu role termice.

Totodata, este bine de stiut faptul ca, desi nu suna deloc complicat, o rola pentru casa de marcat nu este un produs pe care poti pur si simplu sa il cumperi. Exista o serie de caracteristici si aspecte care trebuie luate in considerare, precum tipul de rola, compatibilitatea cu diferite case de marcat si nu numai.

  • Rola normala – magazinul nostru online iti pune la dispozitie role de 57mm si 80mm grosime, respectiv 18m si 72m lungime. Acestea sunt role casa de marcat standard, compatibile cu majoritatea produselor de tip aparatura fiscala, inclusiv case de marcat. Evident, acestea sunt produse in conformitate cu legile in vigoare aferente caselor de marcat;
  • Rola termica – astfel de role sunt special concepute pentru aparatele cu functie de imprimare, deci pentru case de marcat si nu numai. Spre deosebire de rolele normale, o rola termica prezinta si insemne specifice sfarsitului de banda, pentru a putea fi inlocuite din timp. Mai mult, rolele termice sunt compatibile cu aproape toate tipurile de POS-uri care pot fi gasite pe piata si cu marea majoritate a caselor de marcat.

Acestea sunt, in principal, tipurile de role pe care le vei gasi in ofertele distribuitorilor autorizati. Din punct de vedere al compatibilitatii, nu ar trebui sa iti faci griji decat in cazul in care casa de marcat pe care o folosesti nu este un model prea cunoscut. Poti apela la echipa Cria Soft pentru mai multe detalii.

O alta caracteristica foarte importanta in alegerea de role casa de marcat este lungimea acestora. Rolele standard specifica lungimea totala in metri, iar rolele tip etichete termice vin in bucati (si grosimi diferite, pentru a asigura o mai buna compatibilitate cu varietatea caselor de marcat).

Cum te mai poate ajuta platforma TehnicaFiscala.ro?

Un stoc sanatos de role pentru casa de marcat este doar inceputul – ori, de cele mai multe ori, sfarsitul unei zile de munca intr-un magazin. Din punct de vedere fiscal, ai nevoie de mult mai multe lucruri pentru afacerea ta.

Din fericire pentru tine, gama de role casa de marcat este doar o mica parte din oferta Cria Soft. Pe langa o sumedenie de produse ideale afacerilor de tip comercial, iti punem la dispozitie si servicii de calitate, precum fiscalizare casa de marcat, conectarea caselor de marcat la ANAF si nu numai.

Pentru buna functionare a afacerii tale, trebuie sa fii un stapan al tehnicii fiscale – iar pentru acest aspect te poti increde complet in Cria Soft!