Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Case de marcat cu Jurnal Electronic. Modele noi 2019.

De ce sa alegi case de marcat Datecs

Lista motivelor pentru care este de preferat sa alegi sa achizitionezi case de marcat Datecs incepe cu experienta pe piata.

Au ales sa achizitioneze case de marcat Datecs nume mari din toate ramurile afacerilor existente pe piata, de la magazine pana la restaurante, farmacii, sali de fitness, supermarketuri, centre comerciale, saloane de infrumusetare sau chiar cluburi de noapte.

Stim ca iti doresti de la o casa de marcat sa fie de calitate, pentru a nu avea erori de functionare si pentru a nu fi nevoie sa o schimbi la scurt timp dupa achizitionare. Tocmai de aceea, am facut din calitate un scop si produsele livrate sunt la cele mai inalte standarde. Investitia ta va fi una trainica.

Afacerea ta va putea functiona in deplina legalitate, fara niciun fel de problema, pentru ca vei fi sigur de buna functionare a casei de marcat, indiferent de tipul acesteia. Toate modelele de case de marcat Datecs respecta prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 29/1999, Art.17 lit f.) din Normele de aplicare.

Mai mult decat atat, toate modelele de case de marcat sunt noi, moderne, atat in varianta desktop, cat si in varianta portabila.

Increderea clientilor in afacerea ta este sporita atunci cand tranzactiile se produc rapid si nu exista timpi morti. Alegand case de marcat Datecs, alegi o experienta placuta atat pentru angajati, cat si pentru clienti.

Nu in ultimul rand, oferim, pe langa toate aceste avantaje, case de marcat ieftine, astfel incat sa incurajam folosirea unor echipamente de calitate, in cat mai multe ramuri ale economiei.

Asadar, daca iti doresti case de marcat ieftine, moderne, calitative, in conformitate cu normele in vigoare si cu experienta pe piata, este cazul sa alegi case de marcat Datecs!

Pentru ca o afacere care intreprinde activitati comerciale sa poata functiona in deplina legalitate, cu echipamente conforme prevederilor legale, fara neplaceri aparute in procesul de vanzare si gestionare monetara, trebuie sa detina casa de marcat.

Conform ANAF, dotarea cu aparate de marcat cu jurnal electronic este obligatorie. Prin OUG nr.28/1999 operatorii economici au obligatia de a utiliza casa de marcat electronica fiscala. Asta inseamna ca, atat societatile comerciale, cat si ceilalti comercianti, PFA, persoane fizice independente, intreprinderi individuale si familiale au obligatia de a folosi aparate de marcat.

Asadar, daca oferi servicii comerciale trebuie sa detii o casa de marcat, sa emiti bonuri fiscale si sa le predai clientilor.