Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Sertare de bani

Astazi, modelele de sertare de bani nu mai sunt doar un mod de a minimaliza contactul angajatilor cu al banilor sau obiectele de valoare.

Un sertar de bani modern are mai multe componente ce tin de organizarea propriu-zisa a incasarilor si a registrelor. Un exemplu concret este despartitorul din interiorul sertarelor. Rolul acestuia este de a organiza banii in functie de valoarea lor, simplificand procese precum cel de schimbare a banilor, de a da rest sau chiar de a transporta banii pentru ca despartitorul poate fi scos cu totul si transportat direct catre o cutie de valori.

O alta imbunatatire a tehnologiei pentru sertare de bani este crearea de soft-uri speciale pentru acestea, cu coduri speciale pentru fiecare actiune pentru care este deschis sertarul (incasare, rest, retur etc.), care, odata testate, se inregistreaza in casa de marcat sau in calculator.

Practic, nu poti accesa banii din magazin fara a inregistra actiunea pentru care este deschis sertarul. In plus, cele mai importante coduri, pe langa cele ale angajatiilor, sunt de obicei tinute de manageri si propietari. Astfel, este aproape imposibil ca sertarul sa nu inregistreze concis actiunile care tin de bani. In plus, soft-urile dedicate sertarelor de bani au in componenta: ora, utilizatorul si actiunea – practic, tin un registru exact al magazinului.