Conectare A.N.A.F. pentru case de marcat Datecs

1. Modelele Datecs DP25, DP150, WP500 , FP650, FP700 si FP800 in conexiune LAN la reteaua de internet a utilizatorului

0 lei

2. Toate modelele Datecs prin conexiune GPRS cu sim de date mobile

Preturi valabile doar in cadrul unui contract de service si mentenanta .

10 lei

Servicii de conectare casa de marcat la ANAF oferite de Cria Soft

Detinatorii de case de marcat electronice au obligatia de a-si conecta aparatura fiscala la serverele ANAF. Desigur, in acest caz, va trebui sa apelezi la servicii conectare case de marcat la ANAF, din moment ce nu poti face acest lucru de unul singur. 

De ce este necesar procesul de conectare casa de marcat la ANAF? 

Conform legislatiei in vigoare, TOATE casele de marcat fiscale din Romania trebuie sa fie conectate prin internet, la sistemul informatic national al ANAF si sa transmita datele despre vanzare la finalul zilei.

Pe de cealalta parte, procesul de conectare case de marcat la ANAF are rolul de a simplifica modul de transmitere a datelor relevante catre institutii. Totodata, data fiind superioritatea electronica, daca putem spune asa, o conexiune directa cu serverul ANAF scade semnificativ riscul de aparitie a erorilor sau intarzierilor in comunicare.

Cum te putem ajuta

Echipa Cria Soft iti poate pune la dispozitie acest tip de serviciu, in principal pentru casele de marcat Datecs. Pentru casele capabile de conexiune LAN, serviciul este gratuit – iar pentru cele pe baza de GPRS, trebuie sa achiti doar 10 lei (in cazul in care ai un contract de service case de marcat incheiat cu echipa noastra).

Alege produse de calitate si servicii eficiente prin intermediul site-ului TehnicaFiscala.ro – oferit de Cria Soft!

Ai nevoie de asistenta?

Solicită acum o ofertă personalizată!