Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Conectare A.N.A.F. pentru case de marcat Datecs

1. Modelele Datecs DP25, DP150, WP500 , FP650, FP700 si FP800 in conexiune LAN la reteaua de internet a utilizatorului

2. Toate modelele Datecs prin conexiune GPRS cu sim de date mobile 

Preturi valabile doar in cadrul unui contract de service si mentenanta . 

Servicii de conectare casa de marcat la ANAF oferite de Cria Soft

Detinatorii de case de marcat electronice au obligatia de a-si conecta aparatura fiscala de acest tip la serverele ANAF. Desigur, in acest caz, va trebui sa apelezi la servicii conectare case de marcat la ANAF, din moment ce nu poti face acest lucru de unul singur.
Citeste mai mult

De ce este necesar procesul de conectare casa de marcat la ANAF?

Dupa cum probabil stii, casele de marcat vin echipate cu o memorie fiscala care, in timp, se umple. Cand acest lucru se intampla, casa de marcat devine inoperabila, iar memoria fiscala trebuie predata Directiei Generale a Finantelor Publice.

Aceasta memorie va fi arhivata si pastrata la sediul DGFP timp de minimum 10 ani, din diferite motive. Desigur, procesul de predare al memoriei fiscale este unul obligatoriu.

Pe de cealalta parte, procesul de conectare case de marcat la ANAF are rolul de a simplifica modul de transmitere a datelor relevante catre institutii. Totodata, data fiind superioritatea electronica, daca putem spune asa, o conexiune directa cu serverul ANAF scade semnificativ riscul de aparitie a erorilor sau intarzierilor in comunicare.

Cum te putem ajuta

Echipa Cria Soft iti poate pune la dispozitie acest tip de serviciu, in principal pentru casele de marcat Datecs. Pentru casele capabile de conexiune LAN, serviciul este gratuit – iar pentru cele pe baza de GPRS, trebuie sa achiti doar 9 lei (in cazul in care ai un contract de service case de marcat incheiat cu echipa noastra).

Alege produse de calitate si servicii eficiente prin intermediul site-ului TehnicaFiscala.ro – oferit de CriaSoft!