Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Predare memorie fiscala

PROCEDURA DE DEFISCALIZARE A UNEI CASE DE MARCAT

Pentru inchiderea unui punct de lucru sunt necesari urmatorii pasi:

Predarea memoriei fiscale la Administratia Financiara la care a fost inregistrata (de care apartine punctul de lucru). Extragerea memoriei fiscale din aparat se efectueaza numai de catre un tehnician de service autorizat pentru aparatul respectiv, in prezenta unui inspector specializat.

Atentie! La unele Administratii Financiare este necesara efectuarea unei programari pentru predarea memoriei fiscale.

ACTE NECESARE PENTRU PREDAREA MEMORIEI FISCALE:

Cartea de Interventii (contine toate inregistrarile efectuate de tehnicianul de service  pe toata durata de functionare, precum si toate datele de indentificare ale casei de marcat si datele utilizatorului) si Registrul Specialal casei de marcat;

  1. Certificarul de Inmatriculare al firmei – copie
  1. Certificat de inregistrare in scopuri TVA (CIF) – copie (daca sunteti platitor)
  1. Proces verbal de sigilare (daca este cazul)
  1. Aviz comisie avizare (daca este cazul)
  1. Cerere catre Administratia Financiara de sector ( se completeaza la administratie)
  1. Declaratie de instalare: original + copie
  1. Adresa D.G.F.P. : original + copie
  1. Stampila societatii
  1. CI al administratorului societatii sau a persoanei care preda memoria fiscala;
  1. Delegatia persoanei care preda memoria fiscala.

 

Nota! Casa de marcat trebuie sa fie functionala si sa aiba  rola de hartie si cablu de alimentare.

 

Apeleaza la noi pentru predarea memoriei fiscale!

Cost serviciu: 200 lei

Contacteaza-ne acum pentru a asigura un contract service casa de marcat pentru afacerea ta!

Administrezi mai mult decat un magazin si esti responsabil de un numar mai mare de case de marcat? Daca raspunsul este da, atunci ai cu siguranta nevoie de un service case de marcat. De fapt, acest tip de serviciu ar putea fi folosit de oricine nu doreste sa se confrunte direct cu problemele pe care le pot avea aceste aparate fiscale.

Citeste mai mult

Desigur, atunci cand ai nevoie de asemenea servicii pe termen lung, este recomandat sa apelezi la un contract service casa de marcat.

O casa de marcat se poate defecta oricand. Dat fiind faptul ca aparatele fiscale de acest tip contin informatii vitale nu numai pentru tine si pentru afacerea ta, este de la sine inteles de ce acestea trebuie reparate corespunzator.

In acest sens, un service autorizat iti poate fi de mare ajutor. Oferta noastra include asistenta tehnica telefonica, manopera service si conectare ANAF prin conexiune de tip LAN. Serviciile nu includ deplasari lunare la fata locului.

Un contract service casa de marcat complet include cele mentionate mai sus plus suport IT de tip remote prin intermediul unei aplicatii.

Asadar, pentru orice tip de problema sau chiar si pentru achizitionarea de noi role pentru casa ta de marcat, te poti baza atat pe serviciile de calitate ale echipei noastre, cat si pe magazinul online oferit de Cria Soft.

Asigura buna functionare a afacerii tale cu produse si servicii fiscale profesionale si realizate in conformitate cu legile in vigoare!