Soft restaurant

SKU: 2353

Pachetul soft pentru restaurante contine:

Aplicatie POS Front-Office

Modul pentru vânzare simplă, folosind scanare coduri bare, monitor touchscreen sau tastatură și mouse. Aplicația permite un control mai bun asupra activității de vânzare și asupra angajaților de la casă.

Modul Gestiune Back-Office

Modulul pentru gestiune avansată Back-Office permite administratorului o serie întreagă de operațiuni care vor simplifica nu doar managementul și aprovizionarea, ci și partea de contabilitate.

Modul retetar

Aplicația este dedicată vânzării de produse pe bază de rețetă sau oferte cu pachete de produse.

1,250.00 lei

Livrare rapida

Gama variata de produse

Suport continuu

Detalii

Softul pentru restaurant te ajuta sa urmaresti fiecare vanzare pe care o faci

Poti gestiona un volum mare de numerar si carduri de credit in orice moment folosind un soft pentru restaurant. Fiecare vanzare pe care o faci poate fi urmarita cu mai multa usurinta si precizie cu ajutorul softului pentru restaurant. Informatiile colectate de acesta iti permit sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

Softul pentru restaurant te ajuta sa identifici care sunt cele mai populare preparate din meniu, astfel incat sa te poti pregati mai bine pentru cererile din urmatoarea perioada. Aceasta optiune oferita de softul de restaurant mareste productivitatea, atat pentru tine cat si pentru personal, lucru care va poate ajuta sa va concentrati mai mult pe servirea clientilor.

Un soft de restaurant asigura o continuitate cu bucataria si barul, trimitand automat comenzile in aceste directii.

Acest lucru elimina orice confuzie lagata de scrierea de mana sau mesajele suplimentare, deoarece softul de restaurant este foarte specific si suficient de clar pentru toata lumea. Softul pentru restaurant iti ofera siguranta ca ca toate comenzile sunt plasate corect si prompt.

Gestioneaza-ti inventarul cu usurinta folosind Softul pentru restaurant si bucura-te de rapoarte detaliate

Urmarirea inventarului poate fi dificila uneori, mai ales in perioadele aglomerate.  Softul de restaurant te va ajuta sa gestionezi cu mai multa usurinta produsele aflate in stoc, oferindu-ti o imagine clara si actualizata a produselor disponibile.

Softul de restaurant urmareste detalii despre fiecare produs in parte, cum ar fi numarul vanzarilor, data vanzarilor si pretul lor. Acesta urmareste si controleaza automat inventarul printr-un proces de scanare care iti va elibera timpul si resursele pentru alte prioritati de afaceri.

Totodata, softul de restaurant realizeaza rapoarte detaliate bazate pe vanzarile restaurantului. Datorita tuturor informatiilor pe care le inregistreaza, softul creeaza rapoarte despre vanzari, tranzactii cu carduri de credit, vanzari individuale ale angajatilor, stoc, inventar, profit si pierderi.

Acest lucru se poate face pe orice terminal, in orice moment, oferind informatii in timp real despre afacerea ta.

Softul pentru restaurant ofera o afisare mai buna a meniului. Astfel, angajatii petrec mai putin timp in cautarea unui produs din meniu daca utilizeaza softul de restaurant. Acest lucru permite divizarea meniului in sectiuni similare, cum ar fi aperitive, feluri de mancare principale, bauturi si deserturi.

In loc de un registru vechi in care fiecare pret este introdus manual si produsele sunt imprastiate, utilizarea categoriilor ajuta personalul sa dezvolte o rutina mai rapida pentru efectuarea platilor. Cel mai mare beneficiu al acestei functii este procesul de checkout mult mai usor si mai rapid pentru clienti.