Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Termeni si conditii de utilizare a paginii de internet www.tehnicafiscala.ro

 

Prezentul regulament privind termenii si conditiile de utilizare a paginii de internet www.tehnicafiscala.ro , reprezinta un contract de vanzare-cumparare intre partile implicate.

Utilizarea in orice mod a acestei pagini, incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului regulament cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Partile:

Pagina de internet https://tehnicafiscala.ro/ este administrata de S.C. Cria Soft Solutions S.R.L. denumită în continuare „ Cria Soft Solutions ”, cu sediul social în Judet Ilfov, str.8 Martie, nr.20E, Mogosoaia, e-mail office@tehnicafiscala.ro , identificată prin J23/738/2013 și C.U.I. RO31328572, având contul bancar numărul RO56INGB0000999903574838 deschis la ING BANK, reprezentată prin administrator Chirica Marian. Administratorul paginii de internet https://tehnicafiscala.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Obiectul:

Cria Soft Solutions ofera spre informare si cumparare Utilizatorilor, continutul paginii de internet https://tehnicafiscala.ro/ Continutul https://tehnicafiscala.ro/ nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres comunicate si legal permise. Toate informatiile prezente pe aceasta pagina de internet sunt proprietatea Cria Soft Solutions . Copierea sau utilizarea oricaror informatii fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Drepturile si obligatiile Partilor

Raporturile comerciale dintre Utilizatori si Cria Soft Solutions sunt reglementate prin OUG 130/2000 cu toate actualizarile si modificarile sale, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Utilizatorii sunt de acord sa nu afecteze si sa nu interfereze in niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare a paginii sau a continutului acesteia.

Utilizatorii au obligatia sa se asigure ca au verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu cerintele si nevoile proprii , prin vizitarea paginii oficiale a producatorului inainte de a-l cumpara.

Utilizatorii au dreptul sa notifice in scris Cria Soft Solutions ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, la data incheierii contractului. Administratorul paginii de internet https://tehnicafiscala.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Cria Soft Solutions isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului https://tehnicafiscala.ro/ , in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor , fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Garantia si Returul: Garantia este asigurata la biroul de vanzare si service clienti din Bucuresti al Cria Soft Solutions prin predare personala sau prin expeditie courier. Contravaloarea transportului returului se achita intotdeauna de catre client.

Termenele de reparatie in cadrul garantiei si post-garantiei sunt urmatoarele:

· 3 zile lucratoare pentru produsele comune, precum: case de marcat, cantare comerciale, cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante.

· Pana la maxim 30 de zile lucratoare pentru produse customizabile precum POS-uri All-in-One, terminale de inventariere, cantare cu etichetare, cantare platforma.

· Termenele de reparatie in garantie si post-garantie sunt reduse pentru clientii care beneficiaza de contract de service.

Contravaloarea transportului in vederea reparatiei si a returului se achita intotdeauna de catre client. Utilizatorii au obligatia sa citeasca in intregime si sa respecte intocmai Politica de transport si retur a Cria Soft Solutions

Atentie !

Fotografiile au caracter informativ, pot diferi de realitate si uneori pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard!

Cria Soft Solutions face eforturi permanente pentru ca toate informatiile postate in pagina sa de internet https://tehnicafiscala.ro/ sa fie conforme cu realitatea, insa uneori acestea pot fi inexacte sau viciate de erori de operare, aparute la modificarile executate de terti in pagina produsului.

Din cauze tehnice, independente de controlul Cria Soft Solutions , anumite produse afisate pe site-ul sau pot avea preturile gresite. Daca diferenta dintre pretul corect si cel afisat pe site este mai mare de 10%, neputand fi modificat legal prin discount, va vom contacta personal pentru a gasi impreuna o solutie amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord bilateral, ne rezervam dreptul de a anula comanda.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale paginii noastre de internet poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

Cria Soft Solutions nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. Prin folosirea paginii de internet https://tehnicafiscala.ro/ , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizatori si administratorul Cria Soft Solutions sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.